Lukijat

torstai 24. joulukuuta 2009

Joulun aattona

Tämänkin vuoden 2009 jouluaatto on illassa. Sää oli ihanteellinen  noin -7 asteen paikkeilla koko päivän, tyyntä ja sateetonta. Onneksi kynttilät, jouluinen rekvisiitta,lanttulaatikko ja kinkku ovat olemassa, muutenhan nämä päivät olisivatkin melkein samanlaisia. 365 päivää>>>>>>>>> samassa jonossa heheh.
Vuotuinen Turun joulurauhan julistus laittaa pisteen arkiselta aherrukselta, ja viimeisetkin jouluiset koristukset löytävät  paikkansa.. Jokaiselle kellolle tontulle ja kynttelikölle löytyy oma paikkansa. Aivan täytyi pysähtyä laskemaan  tässä kodissani viettämieni joulujen määrää...ja totta tosiaan peräti 23 joulua olen täällä viettänyt.
Johan siinä ajassa on tavaroille omat paikkansa löytynyt, parit ulko kynttilätkin loppuun palaneet.

Jokaisena päivänä on kuitenkin kuvattava yksi kuva Kuvaboxin päivän kuva osioon.Tänään kuvasin lahjaksi saamani kynttilän, jonka laitan myös tähän aaton kunniaksi.
Huominen päivä on osaltani ulkoiluun varattu, käyn hautausmaalla jossa on satoja kynttilöitä edelleen palamassa.

http://www.kuvaboxi.fi/profiili/2dm2y-marimeri.html

2 kommenttia:

  1. Heipä hei.Ihania kuvia jaksat laitella, seuraan kyllä kirjoituksiasi itse olen kovin laiska kirjoittelemaan. Rauhaisia joulun pyhiä sinulle ja hyviä ulkoilusäitä toivoo atk-kurssikaveri Ulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ulla, ja oikein Hyvää joulujen jatkoja sinullekin! Pakkanen kiristyy...11 astetta oli mittarissa aamulla, joten alkaa olla töppöskeli:-)
    kunpa sellaiset omistaisikin !
    Pian taas kursseille...Ulla >>>>> :-)

    VastaaPoista

Kiitokseni kommentista:-)