Lukijat

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Postimerkkien ihailua

Postin pudottaessa kauniin kortin matkaltaan auringon lämmöstä, katsoin sitä kuin suurempaakin ihmettä . Ovathan niiden sekä saaminen että lähettäminen siirtyneet sähköisen tiedonsiirron puolelle mitä suurimmassa määrin. Onneksi jouluiset tervehdykset korttien muodossa ovat pitänyt pintansa , mutta tuskin nekään jaksavat sinnitellä kovinkaan kauan tässä nopeasti uudistuvassa maailmassa.

Postimerkkien ihmeellinen maailma kiehtoo monia filatelestejä, enkä sitä kummemmin ihmettelekään.     Ovathan ne pieniä taideteoksia tarkemmin katsottuna.
Varmaankin niiden arvo tulee nousemaan, mitä harvalukuisemmaksi ne vuosittain käyvät. Nykyisin on tullut myyntiin uusina merkkeinä todella kauniita, jotka käsittelevät melkeinpä kaikkia elämän aloja.

Niinpä minäkin keräilen postimerkkejä, ja tiirailen suurennuslasilla , kuin paraskin asiantuntija, mutta kivahan on leikkiä filatelistia :-).

5 kommenttia:

 1. Meilläkin oli niitä muutama kansiollinen,
  mutta isäntä luopui harrastuksesta.
  Kauniitahan ne kyllä ovat.

  Maanantain terkut.

  VastaaPoista
 2. Minäkin keräsin nuorena.
  Kivoja ovat, ja joskus voisin alkaa keräämään uudelleen, ehkä.. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kauniit postimerkit kiinnittävät minunkin huomioni, vaikken niitä keräilekään. Ne ovat tosiaan kuin pieniä taideteoksia.
  Mukavaa naistenpäivä iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kiitos kauniista viestistäsi blogissani ja lukijakseni tulosta!:)
  Sinulla on myös kaunis blogi!:)
  Minäkin keräilin nuorena postimerkkejä ja vieläkin ihailen monesti niiden kauneutta, varsinkin joulumerkkien kauneutta:)
  Iloa viikkkoosi!
  Marge

  VastaaPoista
 5. Kaikille teille ihanat vierailijani kiitokseni liitännäisenä niiaukseni = )

  VastaaPoista

Kiitokseni kommentista:-)