Lukijat

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Oppineidenkukka=Zinnia

Oppineidenkukka=Zinnia
Katselin entisiä kuviani , joista valitsin tämän siemenistä kasvattamani -Oppineidenkukat-  kaivonrenkaassa yhdessä kannojen kera blogini yhdeksi kuvaksi. Kuinka voikin joku kesäkukka tulla rakkaaksi, lieneekö syynä olla pienen siemenen seuraaminen kukkivaksi kaunottareksi, vai niiden kestävyys sateista ja myrskyistä, ollen aina yhtä loistokkaita.
Ötökät ja kaikenmaailman kirvat kiersivät kaukaa näitä värikylläisiä kukkia.

Mistähän lieneekään saaneet nimensä Oppineiden kukka = Zinnia

Leppoisia kesäpäiviä kaikille lukijoilleni, nautitaan kesästä !


2 kommenttia:

  1. Minä en tänä vuonna kasvattanutk uin kuusi zinniaa, tiettyyn paikkaan kukkamaahani, mutta kun ruusut vei talvi ne on nyt sitten siinä ruusupenkissä, sikäli huono tuuri että joka ainao on vain yksinkertainen kukka ku ne kerratut on niin upeota, no, kukka kuin kukka, tykkään niistäkin kuitenkin. kasvastin ensimäiset zinniani keväällä kun tytär pääsi ylioppilaaksi ja siitä on kauan, sama tyttö on nyt jo 5 lapsen mummu. Ja kahdenkertainen tohtori. Siitä asti joka vuosi on niitä minulla ollut, milloin enemmän milloin vähemmän.
    Oikein hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä siinä on elämäntyötä kerrakseen yhden ihmisen osalle! Paljon onnea sekä oppineiden kukille, että jälkipolven oppineille . Joistakin kukista ja kasveista vaan tulee läheisempiä kuin toisista, minulla ne ovat Lemmikki ja Oppineidenkukka, kai niissä viehättää niiden kasvattamisen vaivattomuus. Kiitos mummeli kommentistasi, ja nautitaan tästä lämmöstä !

    VastaaPoista

Kiitokseni kommentista:-)