Lukijat

perjantai 28. syyskuuta 2012

Väriä elämään.

Onneksi on näitä syksyllä kukkijoita, jotka ilahduttavat pimeänäkin päivänä. Varmaankin ulkoilmaelämä teki hyvää kesän aikana tälle kaktukselleni, kun puskee nyt sisällä kukkaa tulemaan .

Sateinen kesä ei ole jaksanut kypsyttää vielä kelloköynnöksen kukkien siemeniä, ja nekin jotka ovat ruskeita ovat harmaassa homeessa.
Mielenkiintoista seurata tuleeko kaktukseen siemeniä, kai sekin olisi pölyttäjän tarvinnut.

Sain hiven auringonväriä elämääni tällä värikkäällä tekstillä,Toivottavasti ei häiritse lukijaani valmiissa tekstissä :-)


Aurinko varmaankin unohti säteensä jonnekin kauas tänne pohjolan taivaalle noustessaan, ja silloinkin lymyili tummien pilvien takana. Näin haikailin tänäänkin poutapäivää ja lämmittävää aurinkoa, mutta turhaan,
Siinä juoksentelin edestakas mattojen kanssa tuuletustelineille, että edes hiven raitista saisivat ennen läheneviä sadepilviä.

6 kommenttia:

 1. Ompa kauniin värinen kaktus!
  Mukavaa syyskuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On elämäni ensimmäinen kaktus jonka sain kukkimaan.
   Oikein hyvää sunnuntaita, ja tulevaa kuuta !

   Poista
 2. Kiva, kun kaktuksesi alkoi kukkia, kauniit kukat siinä onkin. Tuo ravaaminen tuuletustelineille on oikeata hyötyliikuntaa :)) Tänään, ihme kyllä, on aurinkoista, ainakin vielä. Mutta päivä on vasta aluillaan.

  Syyskuun vimonen viikonloppu ja täysikuu...sehän olis juhlan paikka:)) Terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on taas ensi yönäkin kirja kaverina unta odottamassa, sillä olen kuutamolla valvoja. Mutta haitanneeko tuo mithään, voihan sitä aamulla jatkaa unia:-) Aurinkoa sapattiisi !

   Poista
 3. Kaktus kukkii kauniisti!

  Ja minun kelloköynnökseni innostui tekemään nuppuja, oikein urakalla! Toivottavasti hän ehtii kukkia ennen pakkasten tuloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Kati sinun kelloköynnöksesi ehtivät kukkaan ennen hallojen tuloa.
   Oikein paljon lämpöä päiviisi !

   Poista

Kiitokseni kommentista:-)